Lees hier alles over epoxytafels

Epoxy is het afgelopen jaar erg populair geworden. Dit is een soort hars die in elke gewenste vorm kan worden gegoten en vervolgens uithardt. Zo kun je bijvoorbeeld onderzetters van epoxy kopen, waar dan droogbloemen, glitters of andere decoratie in gedaan kan worden. Epoxy is ook toepasbaar in wat grotere meubelen. Epoxytafels zijn bijvoorbeeld erg populair.

Wat zijn het?

Epoxytafels zijn eettafels die bestaan uit een houten tafelblad en een onderstel. Dit tafelblad is gemaakt van natuurlijk hout. Hierdoor is elke tafel anders en zal je dus een uniek model in huis hebben! Doordat hout een natuurlijk materiaal is, heeft het soms ook groeven. Deze groeven worden in dit geval opgevuld met epoxy, waardoor het tafelblad egaal wordt. Dit ziet er erg mooi uit. De epoxy kan een zwarte kleur hebben, wat goed samengaat met het hout.

Ook kun je kiezen voor een blauwe kleur. Dan lijkt het net of er een beekje door je tafel stroomt, wat het een meer natuurlijke uitstraling geeft. Eigenlijk kun je epoxy in elke kleur krijgen die je wil, dus bekijk vooral wat mooi past bij de rest van je interieur.

Als je gaat voor een epoxytafel, zal deze tafel direct in het oog springen. Het is een mooi meubelstuk met een unieke uitstraling. Ga voor een moderne tafel door het blad te combineren met een ijzeren onderstel, of maak het meer huiselijk door witte accenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *