Hoe ga je van minimalistisch naar maximalistisch zonder chaos?

Het valt niet te ontkennen dat het minimalistische ontwerp aantrekkelijk is: het is schoon, stil en gestroomlijnd.
Maar het is niet voor iedereen weggelegd, vooral niet voor degenen die van een verscheidenheid aan eclectische ontwerpelementen en decoratieve stijlen houden.
Minimalisme is misschien niet geschikt voor de omgeving die je probeert te creëren, vooral als je reisavontuurstukken wilt verzamelen of unieke items op de oude markt wilt vinden.
En zo is het ook. U kunt uw ruimte nog steeds in een aantrekkelijke stijl ontwerpen en de verschillende kleuren, patronen en stoffen waarderen zonder rommel of verwarring. Extremistisch design lijkt misschien een goede term voor rampspoed, maar het is verre van waar.
Maximalisme gebruikt een breed scala aan stijlen en texturen, maar het doel is om het te laten werken zonder het te overdrijven. Met een visie en plan is dit een geweldige manier om alles waar je van houdt vast te leggen en een unieke ruimte te creëren.
klopt.
Waarin verschilt extremisme van minimalisme? In de meeste gevallen gebruikt minimalisme specifieke beperkingen op kleurenschema’s, breimethoden, meubelstijlen, decoratieve concepten en kunst om een ​​bepaald esthetisch interieurontwerp te creëren.
Het is bewust verminderd. Kleuren zijn meestal neutraal of beperkt, items worden onzichtbaar gehouden en decoraties volgen een bepaald thema om ze er goed uit te laten zien in een minimale omgeving waar niet-overeenkomende items onaangenaam opvallen.
minimalisme
De minimalistische benadering kenmerkt zich door strakke lijnen en een ingetogen kleurenpalet.
Deze esthetiek volgt een bepaald thema dat er geweldig uitziet in een minimalistische omgeving waar niet-overeenkomende elementen worden benadrukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *